Tæt på det hele

Som en del af det grønne og driftige Trekantsområde, ligger Middelfart smukt placeret ved det blå Lillebælt og de to broer til Jylland. Fænøsund Park ligger roligt og naturskønt, men alligevel tæt på det hele.

 

Trekantsområdet er et attraktivt område i udvikling, og det er her man finder Danmarks måske stabile boligmarked. At skatteprocenten i Middelfart er lavere end i nabokommunerne gør det kun endnu bedre.

Transport

Centralt i Danmark, som en del af det grønne og driftige Trekantsområde, ligger Middelfart smukt placeret ved det blå Lillebælt og de to broer til Jylland.

 

Fra Middelfart er der blot 10 km til Fredericia, 23 km til Kolding, 28 km til Vejle, 45 km til Odense, og ca. to timers kørsel til København. Byens kollektive trafik er særdeles veludbygget. Der kører rutebiler til nabobyerne, og hvert døgn standser 114 regional- og intercitytog ved Middelfart station.

Højt service niveau

Trods den lave skatteprocent, har Middelfart kommune et højt service niveau. Her er børnepasningsgaranti, gode skoler og en veludbygget ældreservice. Middelfart er også en smuk gammel købstad med et levende butiksliv, masser af gode spisesteder, spændende museer og rekreative muligheder.

 

Det gamle jagtterræn ved Hindsgavl omdanner Middelfart Kommune til en dyrehave med kvækkende frøer og brølende kronhjorte. Er det ikke koncert nok, kan byen også byde på Rock under Broen og en årlig jazzfestival. Læs mere på kommunens hjemmeside: www.middelfart.dk
Film


Området


Transport